Offres d'emploi

Ruotsin kielen tuntikouluttaja / Avoin hakemus

  • Helsinki, Uusimaa, Finland
  • Part-time
Description :

Acolad is an international leader in language and content solutions, services and technologies. Represented by the brands Acolad, TextMaster and Ubiqus, the group is present in 25 countries and has a network of over 2,500 internal experts worldwide and +20,000 external linguists.

At Acolad, every position is key to our global growth: we know that we will only succeed if our people succeed.

Joining Acolad means a unique opportunity for professional development through a collaborative global environment that promotes talent and creativity. We are continuously looking for new talent (like you!) to support our mission to drive growth and innovation across some of the world’s leading brand.

ruotsin kielen tuntikouluttaja

Haemme ruotsin kielen tuntikouluttajaa pääkaupunkiseudulle tai etäopetukseen. Työtehtäviisi kuuluu työelämän ruotsin kielen opettaminen yrityksissä ja työpaikoilla aikuisille oppijoille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen.

Opetus tapahtuu pääosin asiakasyritystemme tiloissa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa tai verkko-opetuksena Teamsin välityksellä. Opetustuntien määrä vaihtelee ja muotoutuu kysynnän mukaan ja pääset itse vaikuttamaan aikatauluihisi. Opetus tapahtuu pääosin toimistotyöaikojen sisällä. Opetuksen lisäksi tehtäviisi kuuluu koulutusten valmistelu sekä raportointi.

Miksi töihin Acoladille?

Kaikilla asiakkaillamme on vahva motivaatio oppia ruotsin kieltä ja kouluttajana pääset tutustumaan moneen toimialaan ja erilaisten ammattien edustajiin.

Työ on vaihtelevaa, itsenäistä, antoisaa ja haastavaa. Pääset osaksi Acoladin laajaa kouluttajaverkostoa ja tukenasi on myös Acoladin pääkouluttaja.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto ruotsin kielestä tai pitkälle edenneet opinnot. Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Voit olla kokenut freelancer, yrittäjä tai vastavalmistunut tulevaisuuden tähti alalla.

Työssä menestyminen edellyttää sujuvia tietoteknisiä taitoja, itsenäistä otetta, sekä kiinnostusta käyttää digitaalisia oppimisympäristöjä ja materiaaleja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Rinne, maria.rinne@acolad.com