Offres d'emploi

Microsoft Team Coach

  • Leuven, Flanders, Belgium
  • Digital
Description :

Acolad Digital is een toonaangevende leverancier van op inhoud gerichte oplossingen en diensten voor zakelijke klanten en overheidsinstellingen over de hele wereld die hun digitale klant- en werknemerservaring willen verbeteren. Wij zijn onderdeel van Acolad, een internationale leider in taal- en inhoudsoplossingen, diensten en technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen.

Meer informatie: https://www.acolad.com/en/digital.html

We groeien voortdurend en zijn op zoek naar een Microsoft Team Coach om ons team naar het volgende niveau te tillen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een team van consultants die werken binnen M365, Azure, Power Platform en Valo Intranet. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten de best mogelijke oplossing krijgen.


Je motiveert en inspireert jouw team met jouw kennis en enthousiasme. Op individueel niveau coach je je teamleden door de tijd te nemen om naar hun behoeften te luisteren en hun carrièrepaden te ondersteunen. Je stimuleert de carrièregroei van je teamleden door het ontwikkelen van opleidingsplannen, het creëren van mogelijkheden om kennis te delen, enz. Samen met de projectmanagers beslis je welke projecten passen bij de vaardigheden en ambities van de consultants, in samenspraak met de betrokken teamleden.


Je bent een ambassadeur van de Acolad Digital waarden en geeft het goede voorbeeld. In nauwe samenwerking met de Practice Director en het Solutions team ben je betrokken bij het bepalen van de Acolad Digital strategie en de toekomst van het Microsoft team. De groei, prestaties en evolutie van je team zijn jouw verantwoordelijkheid en je werkt continu samen met andere mensen in onze organisatie om dit te bereiken.

Exigences:

- Je 'ademt' Microsoft en bent op de hoogte van alle aspecten van de platformevolutie

- Je kunt je passie en enthousiasme voor Microsoft goed overbrengen op je team

- Je houdt ervan een omgeving te creëren die verantwoordelijkheid, trots en plezier stimuleert

- Door je inlevingsvermogen en geloofwaardigheid ben je een geboren people manager
- Je hebt strategisch inzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve aard

- Je bent een sterke communicator

- Je geeft het goede voorbeeld, neemt initiatief en zoekt altijd naar mogelijkheden om het werk van jou en je team te verbeteren

- Je hebt een commerciële instelling

- Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een Microsoft-context


Avantages :

- Je werkt aan state-of-art projecten voor grote, internationale organisaties

- Mogelijkheid om te groeien. Breng je ideeën mee en wij zullen naar je luisteren en je helpen je eigen kansen te creëren

- "Work-life balance" staat centraal, dus je kunt ook een hybride manier van werken kiezen.

- Balans tussen werk en privé is the key

- Ons kantoor bevindt zich in Leuven. Vlakbij de snelweg en het stadscentrum.

- Een geweldige groep collega's die elke werkdag het beste maken.