Job Opening

M365 Technisch Consultant

  • Leuven, Flanders, Belgium
  • Digital
Description:

Acolad Digital is een toonaangevende leverancier van content-gecentreerde oplossingen en diensten voor zakelijke klanten en overheidsinstellingen over de hele wereld die tot doel hebben hun digitale klant- en werknemerservaring te verbeteren. Wij zijn onderdeel van Acolad, een internationale leider in taal- en contentoplossingen, -diensten en -technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen.

Meer informatie: https://www.acolad.com/en/digital.html

We groeien voortdurend, daarom zijn we op zoek naar een M365 Technisch Consultant die samen met ons geweldige Microsoft team onze projecten naar een hoger niveau wil tillen.


Hoe ziet jouw dag eruit? 📅

Als Technisch Consultant maak je deel uit van een sterk team van technische consultants, business analisten en functioneel consultants rondom Microsoft 365. Samen creëren jullie het beste resultaat voor onze klanten. In deze rol schets je de oplossingsachitectuur en communiceer je met de klant en teamleden over de visie van het project. Je bent de technische wizard die een brede kennis van alle verschillende aspecten van de Microsoft tak combineert met expert kennis in Office 365. Daarnaast vind je je weg in andere technologieën zoals SPFx, Azure en het Power Platform, en werk je met methodologieën zoals Scrum en Continuous Integration.


Wie ben jij? 🙋

Om de functie van M365 Technisch Consultant goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat:

- Je het Microsoft ecosysteem tot op je duimpje kent;

- Je bent niet bang om in SPFx, React, PowerShell, Azure functions of C# te duiken;

- Je houdt ervan om dingen uit te leggen door een eenvoudig beeld te schetsen, je weet hoe je je ideeën op een duidelijke en eenvoudige manier te visualiseren.

- Je bent de persoon in het team die graag een breed overzicht houdt over de technische oplossing;

- Je houdt ervan om je technische kennis te delen met je klanten en samen te werken met je team om het beste resultaat te creëren.

- Je spreekt naast de Nederlandse taal, ook vloeiend Engels.


Wat bieden wij jou? 🎉

🌍 Super uitdagende internationale projecten

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn. Je krijgt een persoonlijke teamcoach die samen met jou naar jouw loopbaan gaat kijken.

⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!

Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

💰 Je krijgt een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen

🚌 De leukste personeelsuitjes (het spike-ball toernooi, bbq & wheels, family funday etc..)

🚗 Met de (elektrische) wagen, fiets, trein…. naar kantoor of de klant? Ons mobiliteitspakket is met zijn mooie budgetten aangepast aan jouw voorkeuren.