Job Opening

OpenText Technisch Consultant

  • Eindhoven, North Brabant, Netherlands
  • Digital
Description:

Acolad Digital is een toonaangevende leverancier van op inhoud gerichte oplossingen en diensten voor zakelijke klanten en overheidsinstellingen over de hele wereld die hun digitale klant- en werknemerservaring willen verbeteren. Wij zijn onderdeel van Acolad, een internationale leider in taal- en inhoudsoplossingen, diensten en technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen. Lees meer: https://www.acolad.com/en/digital.html

Ben jij op zoek naar een toffe baan als Technical Consultant en heb jij ervaring met Extended ECM / Content Server van OpenText? Ben jij in staat de grote namen in onze klantenportefeuille advies te geven over complexe technische vraagstukken en ze oplossingen te bieden? Ben je geinteresseerd in een werkomgeving die is gericht op teamwork, maar waar je tegelijk gevraagd wordt om zelfstandig te adviseren, ontwerpkeuzes te maken, en te sparren met klanten? Solliciteer dan snel.

Requirements:

Onze organisatie is gespecialiseerd in Enterprise Content Management. In de loop van vele jaren hebben we talloze Content Management oplossingen gerealiseerd bij grote internationale bedrijven en overheden. Onze organisatie is sterk aan het groeien onze ambities op het gebied van Extended ECM / Content Server zijn groot! Dit alles, geeft jou de kans om veel impact te hebben bij zowel onze klanten als binnen onze eigen organisatie. Ben jij geknipt voor deze functie?

Wat houdt deze functie in? 💻

Als Technical Consultant ga je met klanten en collega's sparren over de inrichting en het gebruik van Extended ECM / Content Server bij de klant. Jouw kennis en expertise speelt daarbij een sleutelrol. Met de klant en collega’s achterhaal je de functionele vragen. Op basis van jouw ervaring adviseer je op welke wijze Content Server het beste ingericht kan worden. Dit alles leg je vast in een elegante technische analyse en architectuur. Daarna werk je met collega’s en de klant samen in het daadwerkelijk realiseren van de oplossing. Buiten de projecten om, ga je als Content Server expert op technisch vlak ons team aansturen en naar een hoger niveau tillen.

De skills die jij bezit ✔️

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen, is het belangrijk dat:

- Je passie hebt voor Enterprise Content Management, inputmanagement of digitaal documentbeheer.

- Je 5 tot 8 jaar ervaring hebt met Extended ECM / Content Server.

- Je ervaring hebt met JAVA, .NET of Javascript, daarnaast is het ook belangrijk dat je oog hebt voor een correcte architectuur.

- Je vloeiend Nederlands en Engels spreekt.

Benefits:

Wat bieden wij jou? 🎉

🌍 Super uitdagende projecten bij grote (internationale) bedrijven en overheden

⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

✨ Een informele werksfeer met superleuke collega’s, die elke werkdag leuk maken!

💻 Een werkomgeving met een echte passie voor Enterprise Content Management

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn

Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

🍻 Gratis bier en frisdrank

🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)

Nieuwsgierig naar ons geworden?! Je bent altijd welkom om een drankje bij ons te komen doen, want alleen face-to-face kunnen we (van beide kanten!) kijken of het klikt, toch?! Kom gerust eens kennismaken tijdens een potje tafeltennis!