Job Opening

ECS Solution Architect

 • Eindhoven, North Brabant, Netherlands
 • Digital
Description:

Acolad Digital is een toonaangevende leverancier van op inhoud gerichte oplossingen en diensten voor zakelijke klanten en overheidsinstellingen over de hele wereld die hun digitale klant- en werknemerservaring willen verbeteren. Wij zijn onderdeel van Acolad, een internationale leider in taal- en inhoudsoplossingen, diensten en technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen.

Lees meer: https://www.acolad.com/en/digital.html

Wil jij graag meewerken aan digitale vernieuwingstrajecten en heb je een brede kennis in applicatielandschappen? Dan ben jij misschien de Solutions Architect die we zoeken!

Requirements:

Wat houdt deze rol in? 💻

Als Solution Architect ben je de verbinding tussen bedrijfsarchtectuur en technisch architectuur en sla je ook de brug tussen IT en business operations om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit bij het onwikkelen en implementeren van technische oplossingen voor business problemen.

In deze rol sta je opgesteld om ervoor te zorgen dat de juiste technische beslissingen worden genomen om de doelstellingen van projecten en klanten te realiseren. De technische realisaties moeten passen binnen het bestaande en evoluerende landschap. Daarnaast is het belangrijk dat je de nieuwe of gewijzigde business behoeften van onze klanten begrijpt en vertaalt naar concrete technische oplossingen.

De skills die jij bezit ✔️

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen, is het belangrijk dat:

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een HBO denkniveau of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je bent erg goed in het vinden van de juiste balans op het spanningsvlak tussen vereisten en mogelijkheden. Je bent communicatief sterk, veerkrachtig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Ook stakeholdersmanagement kent voor jouw geen geheimen. Je werkt immers samen met technische specialisten, agile teams, andere architecten, management en de klant om de passende oplossing te vinden op het vraagstuk;
 • Je bent sterk in het implementeren van digitale oplossingen en hebt een brede kennis van applicatielandschappen;
 • Kennis in het ECM landschap, kennis van Enterprise Service Bus en ETL-tooling.
 • Kennis van OpenText of M365 landschap is een pré;
 • Je pakt technische kwesties tot in de diepte aan en bent ermee vertrouwd om vanuit een strategisch oogpunt mee te denken;
 • Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig.
 • Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid.
 • Je bent heel communicatief, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Benefits:

Wat bieden wij jou? 🎉

🌍 Super uitdagende internationale projecten

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn

⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

✨Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!

🍻 Gratis bier en frisdrank

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)

⚽ Na werk nog energie over? Wordt dan lid van ons Acolad Digital zaalvoetbalteam!

Nieuwsgierig naar ons geworden?! Je bent altijd welkom om een drankje bij ons te komen doen, want alleen face-to-face kunnen we (van beide kanten!) kijken of het klikt, toch?! Kom gerust eens kennismaken tijdens een potje tafeltennis!