Job Opening

Technical Service Consultant Microsoft

 • Eindhoven, North Brabant, Netherlands
 • Digital
Description:

Bij Acolad Digital is elke functie de sleutel tot onze wereldwijde groei: we weten dat we alleen succesvol zullen zijn als onze mensen succesvol zijn.

Werken bij Acolad Digital betekent een unieke kans op professionele ontwikkeling in een collaboratieve wereldwijde omgeving die talent en creativiteit stimuleert. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent (zoals jij!) ter ondersteuning van onze missie om groei en innovatie te stimuleren bij enkele van 's werelds meest toonaangevende merken.

We groeien voortdurend en daarom zijn we op zoek naar een Microsoft Technical Service Consultant om ons toffe Microsoft-team te versterken.


Hoe ziet jouw dag eruit? 📅

Je gaat deel uitmaken van het Shared Service Center, waar je je creatieve talent inzet om M365/SharePoint problemen en verzoeken op te lossen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het leveren van de best mogelijke service aan onze Microsoft-klanten. Zo snel en efficiënt mogelijk los je functionele en technische problemen op. Communicatie is the key, je houdt klanten op de hoogte van de status van issues en zorgt ervoor dat al hun vragen beantwoord worden. Je bent niet enkel verantwoordelijk voor het oplossen van vragen bij klanten, maar je ondersteunt het project-team ook met jouw ervaring en kennis en kijkt mee dat projecten kwalitatief worden overgedragen naar het Shared Service Center.

Requirements:

Wie ben jij? 🙋

 • Microsoft (O365) is je passie
 • Met een eerste ervaring als O365/SharePoint/Microsoft ontwikkelaar op zak, wil je je carrière naar een hoger niveau tillen.
 • Kennis van Valo Intranet/Power Automate/Azure is een pluspunt
 • Je richt je op het vinden van oplossingen in plaats van het probleem, je houdt ervan om de persoon te zijn die dingen oplost.
 • Je bent flexibel, je kunt gemakkelijk van de ene naar de andere taak omschakelen
 • Je weet hoe je een overzicht moet houden van prioriteiten en lopende zaken
 • Je vindt het leuk om met klanten over technische zaken te spreken/sparren
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Franse taal is een plus.
 • Je houdt ervan om kennis te delen en met je team samen te werken om het beste resultaat te bereiken.
Benefits:

Wat bieden wij jou? 🎉

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn

⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

✨Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!

🍻 Gratis bier en frisdrank

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)

⚽ Na werk nog energie over? Wordt dan lid van ons Acolad Digital zaalvoetbalteam!

Nieuwsgierig naar ons geworden?! Je bent altijd welkom om een drankje bij ons te komen doen, want alleen face-to-face kunnen we (van beide kanten!) kijken of het klikt, toch?! Kom gerust eens kennismaken tijdens een potje tafeltennis!