Stellenangebote

HR Officer

 • Eindhoven, North Brabant, Netherlands
 • Digital
 • Full-time
Beschreibung:

Acolad is een internationale leider in taal- en contentoplossingen, -diensten en -technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen en beschikt over een netwerk van meer dan 2.500 interne experts wereldwijd en +20.000 externe collega’s.

Bij Acolad is elke functie de sleutel tot onze wereldwijde groei: we weten dat we alleen succesvol zullen zijn als onze mensen succesvol zijn!

Werken bij Acolad betekent een unieke kans op professionele ontwikkeling in een collaboratieve wereldwijde omgeving die talent en creativiteit stimuleert. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent (zoals jij!) ter ondersteuning van onze missie om groei en innovatie te stimuleren bij enkele van 's werelds meest toonaangevende merken.

We groeien voortdurend en daarom zijn we op zoek naar een HR Officer om ons Acolad Digital team te versterken. In de rol van HR Officer ben je bij Acolad Digital verantwoordelijk voor de uitvoerende HR taken, een stukje Officemanagement en krijg je de verantwoordelijkheid voor onze mobiliteitsregeling inclusief wagenparkbeheer🚗.


Hoe ziet jouw dag eruit? 📅

Of het nu gaat om een toekomstig medewerker of om een medewerker die al 25 jaar in dienst is: jij gaat voor 100% tevredenheid en borgt een foutloze personeelsadministratie voor onze ruim 75 medewerkers!

Je start je dag met het checken van binnengekomen vragen en acties. Ziekmeldingen verwerk je correct en met een menselijke touch! Je hebt hierbij eventueel contact met de betrokken Team Coach of HR Business Partner. Die vraag over vakantiedagen check je voor de medewerker in ons SAP systeem. Vragen over salaris kun je meestal wel zelf beantwoorden; je werkt ten slotte veel samen met onze externe payroll provider en geeft aan hen maandelijks de salarismutaties door waardoor je prima weet hoe je een loonstrook moet interpreteren. Verder besluit je nog om één van onze medewerkers in verband met privé omstandigheden een lekker doosje Bonbons te sturen als hart onder de riem.

Na de lunch ga je aan de slag met de onboarding van een nieuwe collega. Je houdt hierbij je stakeholders goed op de hoogte. Tussendoor bestel je nog een taart🍰 voor een collega die zijn jubilieum viert morgen. Nu je toch aan het bestellen bent check je direct nog wat voorraden op kantoor en bestelt deze bij; we moeten natuurijk niet zonder koffie komen zitten!

Een heel ander soort bestelling die je ook nog moet doen is de bestelling van een nieuwe auto voor een van onze medewerkers; je bent ten slotte ook verantwoordelijk voor Mobility binnen Acolad Digital en zorgt dat onze Mobilitypolicy correct wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat je overzicht houdt, contact hebt met de leasemaatschappijen, maar ook nadenkt over verbeteringen.

Natuurlijk gaan we je hierin begeleiden, je maakt deel uit van een internationaal team en je gaat optimaal gebruik maken van alle kennis over de landsgrenzen heen die jou kunnen helpen!

Das erwarten wir:

Wie ben jij? 🙋‍♀️

Om de functie van HR Officer goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat:

 • Je minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt als HR Officer, Recruiter of een vergelijkbare rol;
 • Je toegankelijk en behulpzaam bent richting onze medewerkers, maar ook bedrijfsbelangen correct kan afwegen;
 • Je integriteit ademt. Je hebt ten slotte met allerlei vertrouwelijke zaken te maken;
 • Je flexibel en gestructureerd bent. Goed overzicht houden en een nette administratieve verwerking is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je dingen gemakkelijk zelfstandig oppakt en pro-actief bent. Je denkt altijd na over waar we nog kunnen verbeteren;
 • Je communiceert gemakkelijk in het Nederlands en Engels.
Das bieten wir:

Wat bieden wij jou? 🎉

 • 📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn
 • ⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.
 • 🏢 Een heerlijk kantoor! Vanuit deze rol vinden we het belangrijk dat je daar aanwezig bent!
 • 💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.
 • ✨Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!
 • 🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)
 • ⚽ Na werk nog energie over? Word dan lid van ons Acolad Digital zaalvoetbalteam!