Stellenangebote

Service Consultant

  • Eindhoven, North Brabant, Netherlands
  • Digital
Beschreibung:

Acolad Digital is een toonaangevende leverancier van op inhoud gerichte oplossingen en diensten voor zakelijke klanten en overheidsinstellingen over de hele wereld die hun digitale klant- en werknemerservaring willen verbeteren. Wij zijn onderdeel van Acolad, een internationale leider in taal- en inhoudsoplossingen, diensten en technologieën. De groep is aanwezig in 25 landen.

Lees meer: https://www.acolad.com/en/digital.html


We groeien voortdurend en we zijn op zoek naar een Technical Service Consultant om samen met ons onze diensten naar een hoger niveau te tillen.


Hoe ziet jouw dag eruit? 💻

Samen met jouw collega's ga je meedraaien op onze service afdeling. Je gaat high level service leveren voor klanten die met een groot innovatief contentmanagementsysteem werken, genaamd Adobe Experience Manager (AEM). AEM maakt het mogelijk om een website zo op te zetten dat gebruikers altijd een ideale ervaring krijgen. Ongeacht het gebruikte device.

Om de wensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren werk je nauw samen met een development team. Bijvoorbeeld bij het analyseren van incidenten, het maken van (kleine) code wijzigingen voor het verhelpen van bugs of het automatiseren van een deployment. Verder ben jij de expert en vertrouwde adviseur voor de klant als het gaat om het AEM platform.

Das erwarten wir:
Wie ben jij? 🙋🙋‍♂️


Om de rol als service consultant goed uit te voeren dien jij de klanten op de juiste manier te adviseren. Naast het adviseren van de klant vind je het leuk om te puzzelen met IT vraagstukken en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld configuraties aan te passen en codes te analyseren.

Samen met je collega's bekijk je of er nog nieuwe functionaliteiten gebouwd kunnen worden die we kunnen voorstellen aan de klant om het systeem efficiënter te maken. Als Service Consultant is het belangrijk dat jij weet wat er speelt bij de klant. Jij wordt blij van het feit dat een klant op jouw advies is ingegaan door bijvoorbeeld deze nieuwe, door jouw bedachte functionaliteit te implementeren die het werk efficiënter maakt. (We werken samen met 100+ klanten die allemaal hun eigen uitdagigingen hebben!).

Uiteraard gaan we je helpen jouw dromen te realiseren door middel van trainingen en cursussen en blijf je uitgedaagd worden door de leuk(st)e internationale projecten!

De skills die jij bezit ✔️

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen, is het belangrijk dat:

  • Je het leuk vindt om met klanten te communiceren en om ze te adviseren;
  • Je een afgeronde ICT opleiding hebt;
  • Je graag in teamverband werkt;
  • Je naast de Nederlandse taal, ook goed Engels spreekt;
  • Je een technische uitdaging niet uit de weg gaat;
  • Je ziet het als een uitdaging om de omgeving (samen met je team) nóg efficiënter te krijgen. Zo maak je je klant ook blij!
  • Ervaring met customer service vanuit werk/studie is een pré;
  • Ervaring met Java en JavaScript is een pré.

Das bieten wir:

Wat bieden wij jou? 🎉

🌍 Super uitdagende internationale projecten

📚 Training en coaching staan bij ons hoog in het vaandel, investeren in je kracht is waar wij goed in zijn

⚖️ Bij Acolad Digital vinden wij balans tussen werk en privé erg belangrijk.

💡 Kans om te groeien! Kom met ideeën en wij zullen helpen om deze ideeën te creëren.

✨Super leuke collega’s die elke werkdag leuk maken!

🍻 Gratis bier en frisdrank

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

🚌 De leukste personeelsuitjes zoals onder andere movie night, game night, prison escape en onze jaarlijkse DELTdag (die leggen we je nog wel uit..)

⚽ Na werk nog energie over? Wordt dan lid van ons Acolad Digital zaalvoetbalteam!

Nieuwsgierig naar ons geworden?! Je bent altijd welkom om een drankje bij ons te komen doen, want alleen face-to-face kunnen we (van beide kanten!) kijken of het klikt, toch?! Kom gerust eens kennismaken tijdens een potje tafeltennis!